Carpe Trutta

"Ørreten er sukkeret på grøten, Kremen av kremen, Prikken over i`en, Foten i hosen, Huet på spiker`n. Men, viktigst av alt, Ørreten er Yin der vi er Yang".

fredag 3. juni 2011

Nå skjer det!!

Årets første kanonfiske i romeriksvannene er i gang! Synd for dere som ikke er fluefiskere, for når fisken spiser store klumpete og utrolig dårlige flygere, Stokkmaur, er det omtrent umulig å få de til å ta noe annet. Men, er du fluefisker, slutt å klø deg i huet! Kom deg ut og opp i åsen!! Hadde jeg hatt en mindre betydningsfull jobb, som for eksempel å sitte i kassa på Kiwi så hadde jeg sluttet på jobben for å få med meg dette.. (intern spøk, ingen vonde ord om kiwi ansatte generelt). Det har regnet og blåst lenge nå, så det fine været og den varmen vi har nå et par dager er gull vært. Ikke nok med at det er flyvemaur i full gang, dette setter også vulgataen i fart... Og ikke minst mister danica i elvene våre...Og DET er et skue man alltid gleder seg til :)

1 kommentar:

  1. hade ett helt porno fiske i åsen i dag.
    dagen startade med att Vespertina började ploppa upp på ytan runt myr kanten, då var ikke örreten sen med att vakna.
    lit kräsen var den fikk man fluga för långt ut från myr kanten, glöm det då ville han inte ta flugan.
    Flugan måste ligga ca en halv meter eller mindre från myr kanten å ut på vattnet.
    mera ut på dagen fikk jag syn på en fisk som gick runt myr kanten å vaka. la ut flugan men va händer, fisk fan vakar framför,bakom, på sidan till å med på leadern var han å snapp något.
    Hmm, ner i flue boksen på med en fly maur PANG då satt han där.
    det blev 6st örret fra 650-800g, en kose dag vid ett av mina favorit vann i åsen :-)

    svensken

    SvarSlett